Cautare

1015 de rezultate pentru "zz top" (3.25 secunde)
In comparatie cu majoritatea membrilor Executivului, secretarii de stat satmareni se numara printre cei mai saraci demnitari, intr-un top condus ce-i drept de George Copos.
Reprezentantul lichidatorului, Top Expert SRL Brasov, a declarat ca toate actele societatii Bologa SRL au fost trimise catre Finantele Galati pentru efectuarea unui control financiar.
Statistici recente indica faptul ca General Electric reprezinta cea mai admirata companie din lume in anul 2005. Printre celelalte corporatii internationale care s-au clasat pe locuri fruntase se numara FedEx, Southwest Airlines, Procter & Gamble, Starbucks, Johnson & Johnson, Berkshire Hathaway, Dell, Toyota Motor si Microsoft.
Evident resuscitat si revitalizat de revenirea sa in top, Iliescu se joaca acum de-a soarecele si pisica cu rozele ingrate ba ridicandu-i mingea la fileu PSD-ului - „este unica alternativa la actuala guvernare - incapabila si impotenta sa-si realizeze mandatul primit de la populatie” - ba amintindu-le social-democratilor de „incidentele de la Congres” si de faptul ca sprijinul sau este „conditionat” - Geoana stie de ce.
300 zile de functionare continua, rezultat care plaseaza care plaseaza Reactorul 1 in randul unitatilor nucleare de top. Recordul a fost atins cu acordarea unie prioritati absolute securitatii nucleare, protectiei mediului, personalului si populatiei.
Practic, incepand cu data de 11 septembrie pretul motorinelor va creste cu noua bani pe litru in cazul OMV Premium Diesel, Top Euro Diesel 4 si Euro Diesel 4 si cu opt bani pe litru in cazul motorinei OMV Sprint Diesel.
In urma majorarii, preturile benzinelor Premium fara plumb 95 si Top Premium fara plumb 99+ vor fi 3,46 lei/litru, respectiv 3,79 lei/litru.
In anul 1996, agentia de presa Reuters il include pentru prima data pe Dinu Patriciu intr-un top al "noilor imbogatiti din Romania" care au facut rapid avere dupa evenimentele din decembrie 1989.
In top, urmeaza Loganul MCV, cu 246.869 de unitati, Sandero (inclusiv Sandero Stepway) cu 144.931 de unitati, Logan VAN, cu 19.897 unitati si Logan Pick Up (11.416 de unitati).
Potrivit AMP, "avizi de lectura si de cunoastere, procurorii DNA Arges, inhaitati cu militienii de drept comun si cu mascatii, au saltat sapte computere, agende si alte obiecte din redactiile cotidianului Top si Arges TV, ale lui Penescu.
Top 10 banci, dupa cota de piata din 2009, pe baza activelor: Locul 1: BCR - 19,1% Locul 2:
Benzina Premium fara plumb va costa 4,58 lei/ l, iar Top Premium fara plumb 99+ va avea un pret de 4,96 lei/ l.
Romania ocupalocul 68 intr-un top al celor mai bogate state din lume, cu un PIB per capita de 12.131 de dolari, dupa Panama dar inaintea Bulgariei, conform unui studiu realizat de Global Finance.
sa te fereasca Zamolxe impreuna cu Iustin Parvu, Doru Bem si Costi Ionita, alaturi de top zece retete pentru combaterea mahmurelii sa ajungi sa depinzi vreodata de mine.
Romania are in premiera sapte jucatoare in prima suta de locuri a clasamentului profesionist feminin (WTA), dat publicitatii ieri, capitol la care este depasita doar de Rusia (11 jucatoare) si SUA (opt jucatoare).
Pentru a-si sustine opinia democratul a facut un top 3 al ministerelor conduse de reprezentati ai PD. "Anul trecut cel mai bun minister a fost cel al Administratiei si Internelor.
Fundasul venit de la Pandurii Targu Jiu la Steaua, a reusit sa faca saltul in doar un an la o echipa de top din Europa.
Halep are garantata prezenta in top 3 WTA, indiferent ce se intampla mai departe, iar daca o ajuta si jocul rezultatelor, ea poate ajunge chiar pe primul loc in lume!
Acest document a fost clasat drept "Top Secret" si continutul sau ascuns de OMS si de ICNIRP (International Commission on non-Ionizing Radiation Protection).
TOP neoficial al celor mai bogati politicieni romani si modalitatile de dobandire a averilor 1. Nati Meir (deputat independent) - 2.000.000.000 euro sau "mostenirea nigeriana" 2.
google-analytics.com